Klæd som modetrends

At være trendy handler ikke kun om at være hud og knogler. Det handler også om at være kurvet lige så meget, som det handler om at være petite eller enhver størrelse for den sags skyld. Det handler om at finde moderigtige, aktuelle, trendy kjoler, der smigrer enhver figur på de rigtige steder. Mode har ikke plads til stereotyper, det er tid til at bryde ud af den skal og erkende, at stilen er for alle.

Iført trendy kjoler i enhver størrelse kan tage lidt arbejde, men slet ikke umuligt. Der er bogstaveligt talt hundredvis af trendfarver, silhuetter og mærker til rådighed, men den første ting, vi skal overveje, er, hvordan det vil smigre vores fulde figur. Det handler om at vide, hvad folk har på, og hvilke trends der passer os, og vi er fortrolige med. Tøj skal være noget sjovt, behageligt og fremhæver vores bedste dele.

Her er to ting at tænke på for at klæde sig efter mode:

Farve – Sort har altid den slankende effekt, men faktum er, at verden har mange forskellige farver, og vi vil have dem. Vi kan gå efter farve, vær ikke bange for at bære blå, rød, lyserød og grøn, der er ingen grund til, at vi ikke kan bære dem. Prøv noget, som vi har på kontoret, klæd det lidt op med nogle klumpede armbånd for at fuldende udseendet.

Smiger dine kurver – Vis vores sexede side med empire skårne trendy kjoler og bluser, der fremhæver taljen. Halter toppe og kjoler vil se godt ud, tilspidser taljen og tager opmærksomheden væk fra bredere skuldre. A-line kjoler er måske den mest flatterende af alle, da den flyder perfekt i kroppen og blusser i bunden med den helt rigtige mængde flirt.

Der er mange steder at tage inspiration fra, læse op på modemagasiner, der fejrer kvinder i forskellige størrelser. Hvis vi er computer kyndige, så prøv at ramme onlinebutikker, magasiner og modeblogs. Vi kan også gå til online mode fællesskaber for kvinder, hvor vi kan få råd fra andre kvinder og endda opdage mode, som vi kun kan få fra insider info.

Skriv et svar